Vrijdag 15 maart was het weer tijd om de verjaardag van Pythias in te luiden, dit jaar heeft dat plaats gevonden in Sneek! Ondanks de enorme hoeveelheid regen en harde wind zijn de Pythianen in grote getalen op komen dagen. Na een avond in onze accommodatie gevuld met veel spelletjes en overheerlijke Perlenbacher stond er voor zaterdag een puzzeltocht door Sneek op het programma. Ondanks dat sommige teams op zijn gehouden met puzzelen bij de eerste kroeg hebben andere teams toch de tocht weten af te maken, voor hen stond dan ook een heerlijke hoofdprijs te wachten. Nadat iedereen opgewarmd was, is tijdens de ALV bestuur XVIII ingewisseld voor XIX! Uiteraard zijn wij zaterdagavond met zijn allen gaan stappen. Club 1 84 1 was het begin en eindstation van de avond en daarmee ook de afsluiter van het weekend. De echte doorzetters zijn zondag nog het water op gegaan met de poging om de kater te laten waaien.